Avoin yleisötilaisuus kaikille! Su 24.11. klo 15:00. Tervetuloa!

Kumppanuustalo Hilma, Kadettikoulunkatu 3, Hamina. Janne Riiheläinen puhuu ihmisen olemuksesta ja uuden teknologian soveltamisesta ihmisluonteen heikkouksien hyväksikäyttämiseen. Disinformaatio ei ole riski vain yksittäisissä tapauksissa, vaan kysymys on demokratian tulevaisuudesta. Janne ”Rysky” Riiheläinen on tietokirjailija, viestintäasiantuntija ja turpobloggari, joka on tullut tunnetuksi maanläheisestä ja ymmärrettävästä tavastaan kirjoittaa turvallisuuspolitiikasta ja sen kiemuroista. Riiheläinen on myös yksi johtavia informaatiovaikuttamisen asiantuntijoita, kouluttaen erilaisia tahoja ymmärtämään nykyisen mediaympäristön tilaa oman toimintansa kannalta.

Riiheläinen piti Helsingin Sanomien sivuilla nimellä Turvallisuuspolitiikan Korkeajännitys -nimistä viikkokatsausta ja osallistui 2015 tasavallan presidentin Kultaranta-keskusteluhin. Viime vaalikaudella hän toimi myös Maanpuolustustiedotuksen suunnittelukunnan mediajaoston asiantuntijajäsenä. Helmikuussa 2017 häneltä ilmestyi kiitosta kerännyt kirja #Turpo – turvallisuuspolitiikan tunteet ja järki. Tällä hetkellä Riiheläinen kolumnoi turvallisuuspolitiikasta Yleisradiossa ja Karjalaisessa. Hän on näkyvä keskustelija turvallisuuspolitiikassa ja kirjoittaa aktiivisesti omaan Uusi maanpuolustus -blogiinsa. Tilaisuuden järjestää Haminan seudun vihreät ry